Lågpris mat

Lågpris mat på riktigt hos Mellins.

Vad sägs om att sätta lite extra smak på ditt liv? Hos Mellins hittar du allt du behöver för att krydda till tillvaron – bokstavligt talat! Vi är stolta över att erbjuda dig som konsument matvaror av högsta kvalitet till riktigt bra priser.

Vår passion för matkultur och högkvalitativa råvaror genomsyrar allt vi gör. Vi samarbetar nämligen med lokala producenter som delar vår passion för god mat och hållbarhet. Så oavsett om du söker en smakupplevelse för en speciell middag eller om du vill fylla kylskåpet med färska råvaror till vardags, har vi allt du behöver – och alltid till riktigt bra priser!

Så kom och besök oss på Mellins, där smaken och kvaliteten står i fokus. Vi lovar att du inte kommer bli besviken!

Vad menar vi med lågpris mat av hög kvalitet?

Det vi menar med mat av hög kvalitet är att nästan allt vi säljer är svensk mat som odlats med stor omsorg för både naturen och för oss människor.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder matvaror som är ekologiska, hållbara och närproducerade. Vi samarbetar med lokala producenter för att kunna erbjuda färsk och näringsrik mat som är bra för både kroppen och miljön.

Men det betyder inte att vi kompromissar på priset. Vi förstår att det är viktigt för många att kunna köpa mat till överkomliga priser, och därför har vi ett brett utbud av lågpris mat. Du kan vara säker på att du får valuta för pengarna när du handlar hos oss.

Vi har allt från snacks, kryddor, torrvaror och bönor till drycker och varor för kroppsvård.

Så om du vill handla matvaror av hög kvalitet till låga priser, tveka inte att fortsätta surfa runt på vår butik för att hitta varor du garanterat kommer bli nöjd med.

Lågprismat av hög kvalitet | Mellins

Lågpris mat som är obesprutade och fria från kemikalier

Mellins är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av obesprutade och kemikaliefria matvaror till våra kunder.

Vi vet att många människor vill undvika bekämpningsmedel och andra kemikalier i sin mat, och vi har därför valt att satsa på ett stort sortiment av ekologiska och närproducerade varor.

Vi har ett nära samarbete med våra lokala odlare och producenter för att kunna erbjuda färska och näringsrika produkter som inte har behandlats med några kemikalier eller andra tillsatser.

Därför är vi övertygade om att detta är det bästa sättet att erbjuda våra kunder mat av högsta kvalitet som också är bra för både hälsan och miljön.

Vi ser också till att alla våra varor håller högsta kvalitet och att de är färska och näringsrika.

Mellins kontrollerar regelbundet alla våra produkter för att säkerställa att de håller högsta standard och att de uppfyller våra kunders förväntningar.

Så om du vill köpa matvaror som är obesprutade och fria från kemikalier, så är Mellins det självklara valet.

Här har vi ett stort utbud av ekologiska produkter och vi är säkra på att du kommer att hitta precis det du söker.

Besök vår butik idag och upptäck vårt breda sortiment av högkvalitativ mat till riktigt bra priser.

Joel Mellin

Joel Mellin

Meteorolog, hälsovetare & föreläsare