FAQ – MELLINS

Hur lång tid tar frakten?

Vanligtvis är frakttiden 1-2 dagar. Innan dess ska beställningen behandlas och packas. Så normalt kan man räkna med 1-4 arbetsdagar innan man får beställningen.

Vad kostar frakten?

Fraktpriset beror på destination och beställningsvärde. Du ser automatiskt de olika fraktalternativen i kassan efter att postnummer är ifyllt. För närvarande är fraktpriset från 39,50 kr vid köp över 799 kr.

Var hittar jag köpvillkoren?

Du hittar dem här: https://mellins.nu/kopvillkor

Hur lång hållbarhet har era nötter?

Svaret är att det beror på hur förvaringen är och vilken typ av nöt det är. Vi rekommenderar att de förvaras torrt och svalt. I frys håller de ofta upp till två år. I rumstemperatur är 3-6 månader en bra tumregel. I kylskåp upp till ett år.

Vilka betalningsalternativ har ni?

Vi har möjlighet för swishbetalning, banköverföring, Klarna, kortbetalning och Paypal. För företag även faktura. För kort, Klarna och Paypal tillkommer administrativ betalningsavgift.

Hur förpackar ni?

Vi förpackar i livsmedelsgodkända förpackningar. Antingen papperspåsar, cellofanpåsar eller vakuumpåsar. För ytteremballage återanvänder vi kartonger så mycket det går.

Kan ni vakuumförpacka?

Ja, vi kan vaccumförpacka. Kontakta oss via mejl eller telefon för mer information. Prisexempel: en 5 kg-förpackning kostar 5 kg extra och en 500 g förpackning kostar 3 kr extra.

Varför skriver ni inte ursprungsland på alla varor?

Vi kan tyvärr inte göra det eftersom det ständigt ändras. Kontakta oss på mejl eller telefon för att få reda på exakt vilket land en viss vara kommer från vid ett visst tillfälle.