Om MELLINS

Välkommen till MELLINS, ett företag dedikerat till att tillhandahålla de bästa veganska och obesprutade livsmedelsprodukterna. Etablerat 2018 av Joel Mellin, grundare och ägare, med målet att främja hälsa och välbefinnande genom maten vi erbjuder.

MELLINS

God mat av hög kvalitet!

Om oss och vårt utbud | Mellins

Vilka är vi?

Joel Mellin ger ett unikt perspektiv till livsmedelsindustrin, efter att ha utbildat sig i meteorologi och arbetat som tv-meteorolog och gymnasielärare. Hans bakgrund har gett honom en djup uppskattning för miljön och ett engagemang för ett hållbart liv. Denna passion återspeglas i MELLINS etos, som betonar användningen av naturliga, obesprutade och hållbara ingredienser i alla våra produkter. Nu driver Joel butiken med hjälp av sin familj.

Vår vision

På MELLINS anser vi att mat ska vara både gott och näringsrikt. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av växtbaserade och obesprutade alternativ som tillgodoser olika kostbehov och preferenser. Oavsett om du letar efter snacks, måltidsalternativ eller skafferiartiklar har vi något för alla.

MELLINS näringsrik mat

Våra värderingar

Balanserad näring

Vi kommer att förse dig med livsmedel som är fulla av nödvändiga näringsämnen för att ta hand om din kropp.

Enkel shopping

Vår butik är enkel att navigera, det är lätt att välja så mycket eller så lite du vill och lägga en beställning.

Kvalitet

Våra noga utvalda leverantörer producerar utmärkta produkter som vi packar med omsorg och levererar till dig.

Tack för att du valde MELLINS som din källa för vegansk och ekologisk mat. Vi ser fram emot att tjäna dig och hjälpa dig att leva en hälsosammare och mer hållbar livsstil.